سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

توضیحات وظیفه عمومی درباره سربازی فوتبالیست‌ها

توضیحات وظیفه عمومی درباره سربازی فوتبالیست‌ها سازمان وظیفه عمومی فراجا بار دیگر تاکید کرد که آن دسته از ورزشکارانی که پیشتر از تسهیلات تعویق اعزام به خدمت سربازی بهره‌مند شده بودند، باید هرچه سریعتر وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 13
کد خبر: ۲۵۴۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان وظیفه عمومی فراجا با اشاره به اتمام اجرای طرح آزمایشی تعویق اعزام ورزشکاران بسکتبال، والیبال و فوتبال به سربازی، اعلام کرد: از سال ۱۳۹۷ تا سال گذشته مقرراتی در خصوص تعویق زمان اعزام برای برخی ورزشکاران به‌صورت آزمایشی اجرا شد و بر اساس آن ورزشکاران مشمول خدمت سربازی با درخواست فدراسیون‌ها از این مزیت بهره‌مند شدند.

با توجه به اینکه اجرای این مقررات از سوی ستاد کل نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۲ متوقف شده است. تمامی این ورزشکاران مشمول اعزام به خدمت نظام وظیفه عمومی شدند و باید هرچه سریعتر وضعیت خدمتی خود را جذب کنند. این افراد در صورت دارا بودن شرایط یا باید از معافیت بهره‌مند، یا باید به سربازی اعزام شده یا اینکه در تیم‌های ورزشی نیرو‌های مسلح فعالیت کنند.

سازمان وظیفه عمومی فراجا همچنین اعلام کرده که از سال گذشته و با پایان اجرای این طرح آزمایشی جلسات هماهنگی با وزارت ورزش و فدراسیون‌ها برگزار شده و با توجه به قرارداد برخی از این بازیکنان تا مردادماه امسال به این دسته از مشمولان فرصت داده شد و حالا باید تکلیف سربازی خود را مشخص کنند و در این موضوع هیچ استثنایی هم در کار نیست.

بر اساس اعلام سازمان وظیفه عمومی فراجا هنوز هیچ ابلاغی برای این دسته از ورزشکاران انجام نشده و آنچه که در رسانه‌ها مطرح شده در حد گمانه زنی است. همچنین برای کمک به دو یا سه بازیکن لژیونر تیم ملی تا مهرماه امسال فرصت داده شده و پس از آن باید وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند. سایر بازیکنان نیز باید از حال برای تعیین تکلیف وضعیت خود اقدام کنند. به خدمت اعزام شوند.

پیش از این رئیس فدراسیون فوتبال از حل مشکل فوتبالیست‌ها خبر داده بود که این موضوع تا به این لحظه از سوی سازمان وظیفه عمومی فراجا رد شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار